Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Fatih Ergin

Fatih Ergin

25. SAAT

Öğrenciler terörist, Suriyeliler muhacir

Plansızca ve rant uğruna açılan üniversitelerle ters orantılı olan yurt sayısı öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak şöyle dursun, sorunu her üniversite öğrencisinin içine düştüğü bir kara delik haline getirdi.

AKP İktidarı ve onun yurt yapmaktan sorumlu Gençlik ve Spor Bakanı ise böyle bir sorun yokmuş gibi davranıyor, birçok öğrencinin barınamıyor olduğu gerçeğini görmezden geliyor.

Tabii ki AKP iktidarının neden böyle davrandığı belli.

AKP iktidarının geçmişten bu yana temel isteği gençleri kendi Ortaçağcı, gerici kafa yapısına uygun yetiştirmek; onlara bulundukları her alanda gerici düşüncelerini empoze etmek, böylece 'kindar' nesil yetiştirmektir.

Bunun en kolay yolunu da devlet yurtlarına gidemediği için cemaatlerin, tarikatların, Ensarların ve TÜGVA'ların yurtlarına giden gençlere yapabilmektedir. Bunun içindir ki AKP  devlet yurdu olan KYK Yurtlarını yapmayı bıraktı. İdeolojilerine uygun olan yukarıda adını saydığımız gerici yapılara ise her türlü yardımı yapıyor ve imkân ve rahatlık sağlıyor.

Onun için ki; öğrenciler; insanca yaşanılacak yurtlar yapılana dek, sokakta tek bir arkadaşımız kalmayana dek, öğrenci arkadaşlarımız tarikat evlerine, cemaat yurtlarına mahkûm olmaktan kurtulana dek  bu mücadele sürdürülmeli…

Bakmayın terörist ilan edildiklerine…

İtiraz eden, hak arayan, mağduriyetini dile getiren herkesi zaten terörist ilan ediyorlar!

Öğrenci terörist, çiftçi terörist, esnaf terörist, EYT'liler terörist, muhalefet külliyen terörist...

İçlerinde cihatçıların olduğu Suriyeliler ise 'muhacir'!

İşte Saray Türkiye'si!

Ha bu arada…

Sığınmacılara okul ve hastane yapımı için fon gönderen AB'nin finansmanı ile İran sınırının Iğdır hattındaki mayınlar temizlenecek!

Bunun adı; Afgan göçüne elverişli sınır projesi! Suriye sınırındaki mayınlar temizlenince ajanlar, cihatçılar Suriye'ye, Suriyeliler bize geçmişti!

Tehlikenin farkında mısınız?

İdlib'te ise, ertelenen savaş yaklaşıyor.

Bölgeden iki gün önce Türk Ordusu'nun savaş pozisyonu aldığı haberi gelmişti. Reuters iki gün sonra geçti aynı haberi. Reyhanlı'ya da dronesavar kuruldu. Cihatçı radikaller için verdiği sözü tut(a)mayan AKP, Türk askerini orada kalkan olarak tutuyor!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları