Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: Külah varsa ona anlatsın!

Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: Külah varsa ona anlatsın!
Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren Alişan, bir süre sahne çalışmalarına ara vermişti. Ünlü türkücü, kaporasını alıp iptal ettiği bir işte kendisinin yerine sahne alacak meslektaşının "Konserden önce paramı verin!" tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Bu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Alişan, konuyla ilgili konuştu.

Alişan, önceki gün Akmerkez’de oğlu Burak ve yeğenleri ile birlikte görüntülendi. Karne tatili sonrası Burak, Eyşan ve Ceylan'a hediye alan şarkıcı, gazetecilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Alişan’ın oğlu Burak, bir anda gazetecilerin mikrofonlara Tan’ın 'Yalan' adlı şarkısını söylemeye başladı. Ünlü türkücü de "Tan'dan daha güzel söylüyor" diyerek espri yaptı.

"BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE DEĞİLDİ" 

Oyunculuğa tekrar dönmek istemediğini söyleyen Alişan “Bizin zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek" dedi.

"BIKTIM BU KONULARDAN" 

Öte yandan Alişan, dostu İzzet Yıldızhan ile arasının açık olduğu yönündeki soruları, “Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum, bıktım bu konulardan gerçekten" diyerek cevaplamak istemedi.

Ünlü türkücü, daha sonra muhabirlerin “İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti" sözlerini hatırlatması üzerine, "Külah varsa ona anlatsın" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU? 

Alişan, geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ı, koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Kardeşinin vefatıyla sarsılan ve sahnelere bir süre ara veren sanatçı, kaporasını alıp iptal ettiği sahnesi için ismini açıklamadığı bir ünlünün "Konserden önce paramı verin!" şeklindeki tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. O kişinin daha sonra İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyadan bir dönem yakın arkadaşı olduğu Yıldızhan'ı silen şarkıcının açıklamalarından sonra konuşan İzzet Yıldızhan ise konuyla ilgili '2. Sayfa'ya konuşmuş ve şöyle demişti:

"Böyle bir konuda adımın geçmesini üzüntüyle öğrendim. Böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa böyle bir olayın yaşanmasına müsaade etmezdim. Keşke Alişan, sosyal medyadan beni çıkaracağına arayıp konuşsaydı."

Ünlü türkücü, sözlerine; "Ben organizatörlerle para konuşmam. Bu konuları menajerim konuşur, ben sahneye çıkar sanatımı icra ederim. Alişan'ın kardeşinin vefatında şehir dışında olduğum için cenazeye yetişemedim, arayarak baş sağlığı ilettim ve acısını paylaştım. Böyle bir olayın bana mâl edilmesi beni derinden üzdü" diye devam etmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar