O vali özel alanda namaz kıldı, cemaat tepki gösterdi

O vali özel alanda namaz kıldı, cemaat tepki gösterdi
Yerel seçimler sürecinde Ekrem İmamoğlu’nu VIP girişe kabul ettirmeyen dönemin Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’nde gittiği camide kendisine özel saf tutturdu. Vali Yavuz'un bu hareketi büyük tepki çekti.

Ordu’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu havalimanın VIP bölümüne almayan dönemin valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’de gittiği Cuma namazı için kendisine özel saf tutturdu.

Ordu’dan Kocaeli Valiliği’ne atanan yeni Vali Seddar Yavuz bugün göreve başladı. İlk mesai gününde Cuma Namazı için İzmit’teki Fevziye Camii’ni giden Yavuz, kendisi için koruma ekibi tarafından cami içerisinde ayarlanan özel alana geçti.

TEPKİYLE KARŞILANDI

Sözcü’den Uğur Enç’in haberine göre; yurttaşlar, Vali Yavuz’un özel alanda namaz kılması tepkiyle karşılandı.

Seddar Yavuz, Ordu Valisi olduğu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti. Tekrarlanan İstanbul seçimlerinden önce Trabzon, Giresun ve Ordu’da bir dizi programa katılan Ekrem İmamoğlu, dönüşte Ordu-Giresun Havalimanı’nda VIP bölümünü kullanmak istemişti.

Yavuz’un talimatıyla İmamoğlu VIP bölümüne alınmamıştı. İmamoğlu, “Vali bey devlet adamlığını yapamadı” diyerek tepki göstermişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar