O teknik direktörün hayalindeki takım Galatasaray!

O teknik direktörün hayalindeki takım Galatasaray!
2019-2020 sezonunda Başakşehir'i şampiyon yapan teknik direktör Okan Buruk, futbolculuk yaşantısına başladığı ve uzun yıllar formasını terlettiği Galatasaray'da teknik direktörlük yapmak istediğini açıkladı.
NTV''de Kırılma Anı programına konuşan Okan Buruk ''inşallah bir gün olur'' dedi ve şunları söyledi:
 
"2014''ten bu yana Süper Lig''de birçok takım çalıştırdım, Galatasaray''a birçok kez rakip oldum. Teknik direktörlük anlamında en dipten geldim, Türkiye''de en yukarılara çıkmak istiyorum. Şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak Galatasaray''ın teknik direktörü olmak istiyorum, kendime de yakıştırıyorum. Birçok insandan da bu yönde şeyler duymak önemli. Sokak bir ayna, sokaktaki insanların beni bir sonraki Galatasaray teknik direktörü olarak görmek istemeleri önemli. İnşallah bir gün olur.
 
En doğru zamanda olması önemli. Doğru zamanın da bir anlamda geldiğini düşünüyorum. Mevcuttaki hocaya da saygı göstermek gerekiyor ama bir değişim olursa tabii ki Galatasaray''ın teknik direktörü olmak isterim. Bu benim için bir hayal. Yıllarca önlerinde futbolcu olarak oynadığım taraftarın önüne bu kez saha kenarında çıkmak isterim.
 
Hayırlısı olsun, en doğru zamanda olsun, ama benim için doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Kendimi hazır görüyorum. Olursa seve seve Galatasaray''a hizmet etmek istiyorum. Çalışmadığım dönemde onlarca teklif geldi, ben aslında takım aramıyorum kendime. Galatasaray''ın böyle bir değişim düşüncesi olursa, ben de maddi-manevi hiçbir şeyi düşünmeden tekrar camiama hizmet etmek isterim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar