O soruya yanıt veremeyen Fahrettin Koca'ya CHP'den sert tepki! "Hep mi halkı suçlayacaksınız?"

O soruya yanıt veremeyen Fahrettin Koca'ya CHP'den sert tepki! "Hep mi halkı suçlayacaksınız?"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Erdoğan'ın Giresun mitingine ilişkin soruya verdiği yanıta CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tepki gösterdi. Özkan, 'Bu halkı suçlamaktan vazgeçin. Halkın sırtından inin artık' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Erdoğan'ın Giresun mitingine ilişkin soruya verdiği yanıta CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tepki gösterdi. Özkan, ''Bu halkı suçlamaktan vazgeçin. Halkın sırtından inin artık'' dedi.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koca, Yol TV muhabiri Özge Uyanık'ın AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun'da gerçekleştirdiği mitinge dair sorulan soruya, ''Maske, mesafe ve temizlik konusuna Cumhurbaşkanı’mız çok dikkat ediyor ama yer yer bunun ihlal edildiğini görüyoruz. Bizim vatandaş olarak özellikle maskesiz sokağa çıkmamamız gerekiyor'' dedi.

"HEP Mİ HALKI SUÇLAYACAKSINIZ"

Koca'nın, sosyal mesafe ve koronavirüs kurallarına uyulmayan mitinge ilişkin verdiği cevaba, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sert tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden Koca'ya tepki gösteren Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"Hep mi halkı suçlayacaksınız? Kral çıplak, kral çıplak, kral çıplak... Bal gibi biliyorsunuz ama Saray'ın kibriyle baş edemiyorsunuz. Bu halkı suçlamaktan vazgeçin. Halkın sırtından inin artık."

zkan.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar