A Haber yine kendini yalanladı

A Haber yine kendini yalanladı
A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, dün sosyal medyada alay konusu olan yayının ardından "Muhabirimizi korumak suç mu?" diyerek tepki gösterdi. O sözlerin ardından kameramanın tişörtlü, ayakta ve rahat bir şekilde çekim yaptığı görüntü ortaya çıktı.

GÜNBOYU / İSTANBUL

Haber bültenine bağlanan A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak'ın, bulunduğu bölgede yoğun bir çatışma olduğunu ve başının üzerinden kurşunlar geçtiğini iddia ettiği görüntüler geniş yankı bulmuştu.

Görüntülerde Ulak'ın"Kurşunlar vızır vızır üzerimizden geçiyor" dediği anlarda hemen yanında bulunan TRT muhabirinin kafasında kask bile olmadan rahat bir şekilde ayakta canlı yayın yapıyor olması sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Duvarın arkasına saklanıp yayın yapan A Haber muhabiri ve TRT muhabiri böyle görüntülendi:

uu-001.jpg

"TRT MUHABİRİ İSTEM DIŞI AYAKTAYDI"

Konuyla ilgili açıklama yapan Kerim Ulak, görev yaptığı yerde yoğun bir çatışma olduğunu söyledi ve TRT muhabirinin o an istem dışı ayakta durduğunu iddia etti. 

Ulak'ın bu açıklamalarının ardından sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ise bir başka tartışma konusu oldu.

ULAK TAM TEÇHİZATLA, KAMERAMAN TİŞÖRTLE

Fotoğrafta, "Muhabirimizi korumak suç mu?" diyen ve yayın anında 'mermilerin havada uçuştuğunu' öne süren Fatih Ulak'ın tam techizatlı bir şekilde duvarın arkasında saklandığı görünürken, A Haber kameramanının tişörtle, ayakta rahat bir şekilde çekim yaptığı görülüyor.

manset-kopya-6.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar