O dilenci milyoner çıktı!

O dilenci milyoner çıktı!
Sivas Merkez'de zabıta tarafından yakalanan ve üzerinden 2.280 TL para çıkan dilenci Müfit Dügencili’nin gayrimenkul zengini olduğu ve yakınlarının üzerine kayıt ettirdiği mülklerinin de bulunduğu ortaya çıktı.

CUMA ŞAHİN / GÜNBOYU

Sivas Merkez’de belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından yakalanan ve üzerinden 2.280 TL para çıkan dilenci milyoner çıktı. Dilenci Müfit Dügencili’nin yakın zamanda 3000 bin dolar parayı da bankadan yakınlarının üzerine havale ettiği banka dekontlarıyla belirlendi.

Yaptığımız araştırmalar sonrasında Mesut Dügencili uzun yıllar Ankara AŞTİ, Kızılay meydanı, Yozgat İli, Çorum ve İzmir ile en son yakalandığı Sivas’ta dilencilik yaptığı belirlendi. Dügencili’i her yakalandığında Kabahatler kanununa göre işlem yapılarak serbest bırakılıyordu.

HEM ALMANYA’DAN HEM TÜRKİYE’DEN EMEKLİ

Yapılan araştırmalar sonrasında başından dört evlilik geçtiği belirlenen Dilenci Müfit Dügencili’nin, Hem Almanya’dan hem de Türkiye’den emekli olduğu ortaya çıktı.  Dilencinin çektiği son emekli maaşı dekontunda ise 3000 TL aldığı görülüyor.. Çorum Merkez’de ikamet ettiği öğrenilen Dügencili, dilenmekten kazandığı paraları ise yakınlarına havale ederek zabıtadan kaçırdığı belirlendi.

Kendisi ile Çorum Yunus Emre Parkında Hitit festivalinde dilenirken yaptığımız görüşmede ise Dügencili, daire aldığını kredi çektiğini zor geçindiğini söyledi. Dilenmezse aç kalacağını dile getiren Müfit Dügencili, haftalardır eve alış veriş yapamadığını, eşinin önceki eşinden olan kızının kocasına üç (3) yüz bin lira civarında tutan 4X4 bir jeep aldığını onunda ekonomik olarak kendisini sıkıntıya düşürdüğünü söyledi.

DÖRT DEFA EVLENMİŞ ÜÇ DEFA BOŞANMIŞ

İlk evliliğini 1982 yılında Alman uyruklu A. C. Beneberg ile yapan Dügencili, sonrasında 3 evlilik daha gerçekleştirmiş. 1992 yılında Çorum Mecitözü ilçesinde B. Dügencili ile evlenmiş ve 3 yıl süren bu evliliği 1995 yılında boşanma ile sonlandırılmış.  2001 yılında Çorum Merkez’de oturan A. Dügencili ile evlenmiş çocukları olmadığı için 2003 yılında bu evlilikleri de boşanma ile son bulmuş. Son evliliğini ise Çorum Osmancık nüfusuna kayıtlı G. Dügencili ile yapan dilenci Müfit’in bu evliliğinden 2007 doğumlu R. Dügencili isimli bir kız çocuğu var. Dügencili, İkisi kız, yedi erkek toplamda dokuz kardeşler.

dilenci-t.jpg

GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Çorum merkezde kendi üzerine kayıtlı ev ve arsaları bulunan milyoner dilenci Müfit Dügencili’nin yakınlarının üzerine kayıt ettirdiği mülklerinin de bulunduğu öğrenildi.

Dilencinin üzerine kayıtlı Çorum Merkezde 803.3 metre kare mesken, 376.4 metre kare arsa, 3995 metre kare arsa, 4044,25 metre kare başka bir arsa ve kar-gir iki katlı 158 metre kare bir de evi bulunuyor.

dilenci6.jpg

dilenci7-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar