Nusret Gökçe duvara pirzola bantladı... Rekor fiyat biçti!

Nusret Gökçe duvara pirzola bantladı... Rekor fiyat biçti!
Nusret Gökçe, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantladığı muzun 120 bin dolara satılmasından sonra kendisi de duvara pirzola bantlayıp 7,2 milyar TL istedi.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, Amerika'da son günlerde en çok konuşulan sanat eserine gönderme yaptı. Nusret, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış eserine karşılık duvara pirzola bağlayarak istediği fiyatla dudak uçuklattı. 

Amerika'nın Miami şehrinde düzenlenen Art Basel Sanat Festivali'nde adece "duvara bantlanmış bir muzdan" oluşan sanat eserine 120 bin dolara alıcı çıktı. İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan tarafından yapılan post-modern eser, Miami'deki bir süpermarketten alınan bir adet muz ve 15 santim uzunluğunda bir koli bandından oluşuyor.

Bu duruma takılan Nusret Gökçe de ilginç sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gökçe, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli eserini 120 bin dolara satışa çıkarmasına karşılık bir hamle yaptı.

PİRZOLAYA REKOR FİYAT BİÇTİ!

Bir pirzolayı duvara bantlayan Nusret Gökçe, bu fotoğrafı "Sadece $1,250,000,000 dedi" notuyla Instagram hesabından paylaştı. 

Gökçe'nin 1 milyar 250 bin dolar yani 7,2 milyar TL istediği bu pirzola için sosyal medya kullanıcıları ise ''Çılgın'' gibi yorumunda bulundular.

Nusret Gökçe'nin ise gerçekten bir pirzolayı o fiyata satıp satmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar