Nurettin Nebati görevden alınacak mı? Ünlü gazeteci yerine kimin geleceğini de açıkladı

Nurettin Nebati görevden alınacak mı? Ünlü gazeteci yerine kimin geleceğini de açıkladı
Katıldığı bir televizyon canlı yayınında Ankara kulislerinde konuşulan bir iddiayı paylaşan gazeteci Erdal Sağlam, gündeme bomba gibi düştü. Sağlam'ın iddiasına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görevden alınacağı konuşuluyor.

Ekonomi gazetecisi Erdal Sağlam''dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Buna göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''nin görevden alınacağı ve yerine eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek''in geleceğinin konuşulduğu iddia edildi. 

KRT TV''de yayınlanan Yakından Bakınca programında konuşan Sağlam, Bakan Nebati''de bir telaş olduğunu söylerken, son günlerde tartışma yaratan açıklamalarının "hayra alamet olmadığını" kaydetti.

''MEHMET ŞİMŞEK''İN GELECEĞİ SÖYLENİYOR''

Hazine ve Maliye Bakanlığı için yeniden Mehmet Şimşek isminin gündeme geldiğini belirten Sağlam şunları söyledi:

"Bayağı bir telaş var Bakanda. Hesaplar da onu gösteriyor. İki gündür bir laf dolaşıyor. Nureddin Nebati''nin gidip.. Mehmet Şimşek''in geleceği söyleniyor... Mehmet Şimşek istemiyor ama zorluyorlar bakan olması için yorumları da var. Nebati''nin bu kadar telaşla her gün çıkıp ortalığa konuşması hayra alamet değildi zaten. Politika değişikliği anlamına gelecek mi bu bilmiyorum. Şimşek''in kredibilitesi Nureddin Nebati ile kıyaslanmaz. Babacan dönemde görevde kaldığı süre boyunca piyasalar tarafından sevilen birisiydi. Piyasanın içinden birisidir."

MEHMET ŞİMŞEK CEPHESİNDEN YANIT GELDİ

Söz konusu iddianın ardından Odatv''nin Mehmet Şimşek’e yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, Mehmet Şimşek''in gündeminde böyle bir konu yer almıyor. Şimşek''in Doha, Londra, New York ve Paris merkezli uluslararası fon ve yatırım bankalarını yönetmekte olduğu ve yoğun programından dolayı siyasetten uzak durduğu ifade edildi. Ortaya atılan tüm iddiaların ''dedikodudan ibaret'' olduğu kaydedildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar