Nur Tuğba Namlı canlı yayında ağlayarak itiraf etti: Umarım annem izlemiyordur

Nur Tuğba Namlı canlı yayında ağlayarak itiraf etti: Umarım annem izlemiyordur
Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu ile Nur Tuğba Namlı Elmalı Davası sonrası canlı yayında ağlayarak tacize uğradığını itiraf etti.

Antalya'da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10), cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen davada tutuklu anne M. A. ile üvey baba R.A.'nın 6 ay önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının yankıları sürüyor. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın ardından ünlü isimler de çocukken maruz kaldıkları tacizi anlattı.

jghjhgjghjgh.jpg

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı hafta içi her gün ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programında bugün duygusal anlar yaşandı. Çocukken yaşadığı travmayı canlı yayında hatırlayan Nur Tuğba Namlı, canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Konuşmakta güçlük çeken Namlı "Umarım annem izlemiyordur" deyip yaşadığı iğrenç olayı itiraf etti. Namlı “Benim yaşadığım bu yaşanan olaylarla kıyaslanmayacak bir durumdu” ifadelerini kullandı. 

gjgj.jpg

"SUSMAYIN"

Namlı kurstaki öğretmeni tarafından tacize maruz kaldığını anlattı.Yaşadıklarıyla ilgili Namlı "Anında fark ettiğimde engellediğim, durdurduğum ve kendimi koruduğum bir olaydı" dedi. 

İsyan eden sunucu “susmamak, paylaşmak, anlatmak gerekiyor. Susmayın!” diyerek çağrıda bulundu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar