NTV Spor'un başlığı tepki topladı

NTV Spor'un başlığı tepki topladı
NTV Spor'un Galatasaray ve Beşiktaş hakkında yaptığı haberde kullandığı başlık sosyal medyada tepki çekti. Beşiktaş taraftarları NTV Spor'un başlığını sert şekilde eleştirdi.

NTV Spor'un başlığı tepki çekti!

NTV Spor resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım Beşiktaş taraftarlarının büyük tepkisini çekti. Süper Lig'de aynı puanda bulunan iki takımın kıyaslandığı başlıkta Galatasaray'ın şampiyonluk yarışına tutunduğu, Beşiktaş'ın ise düştüğü tırnak içerisinde verdildi.

Paylaşımın detayında ise Emek Ege'nin canlı yayındaki sözlerine yer veriliyor. Ege, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışından düştüğünü iddia ederken, Galatasaray'ın ise şampiyonluk yarışında olduğunu ifade ediyor. Bu sözleri takımların ivmelerinden dolayı söylediğini kaydeden Ege, Galatasaray'ı ilerleyen haftalarda şampiyonluk yarışında daha baskın görebileceklerini söyleyen Ege, Beşiktaş için aynı durum olmadığını ileri sürdü.

Sosyal medya kullanıcıların tepkileri şöyle;

ikiside aynı puanda , nasıl oluyor bir anlatsana!

Aynen. NTV'nin sahibi Fanatik Fenerli Ferit Sahenk ama Gs Lobisi

ikiside aynı puanda olduğu halde nasıl biri düşüp biri tutunuyor ? bu kadarda gs sevdası olunmaz be medya

Habere bak, sanırsın gs 5 puan önde ama aslında ikiside aynı puanda. Türk Sporunun en büyük sorunu gs lobisidir. Bu lobi sporun en tehlikeli bakterisidir ve mutlaka yok edilmelidir. !GS LOBİSİ YOKEDİLMELİDİR!

iki takım aynı puanda ama yine gs lobisi iş başında

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar