Ekmek kıtlığını ve savaşı bilmişti: Nostradamus’un sıradaki kehaneti felakete işaret ediyor!

Ekmek kıtlığını ve savaşı bilmişti: Nostradamus’un sıradaki kehaneti felakete işaret ediyor!
Ünlü kâhinin 2022 yılına ilişkin savaş kehaneti gerçekleşmesi, ardından ise buğday kaynaklı ekmek bulma sıkıntısına işaret etmesinden sonra gözler diğer kehanetine çevrildi. Eğer gerçekleşirse hepimiz zor günler bekliyor.

NOSTRADAMUS'UN SIRADAKİ KEHANETİ FELAKETİ İŞARET EDİYOR!

Son yıllarda yaşanan olumsuz olaylar ve bu olayları bilen kahinlerin çıkması, kahinlere olan ilgi ve alakayı arttırdı. Bu kahinlerin en ünlülerinden olan Nostradamus, ortaya attığı kehanetlerinden 2''sinin gerçekleşmesi üzerine gözler sıradaki kehanete çevrildi.

Nostradamus''un kitabında 2022 yılına ait ilk kehaneti savaşla ilgiydi. 2022 yılının Şubat ayında Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında ünlü kâhinin kehanetlerine olan ilgi arttı.

2022 yılında ülkelerin ekonomik anlamda zorluk yaşayacağından söz eden Nostradamus kitabında bu kehaneti, "Başrahipler, keşişler, öğrenecek acemiler yok. Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı çok yüksek. Çaresizlik yemek için yoldaş" sözleriyle anlattı.

Dünyaca ünlü kâhinin 2022 yılındaki üçüncü kehaneti ise iklim kriziyle ilişkiliydi. Nostradamus, "Baş güneş gibi parıldayan denizi kavuracak. Karadeniz''in yaşayan balıkları hemen hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak. Onları kesmek için yerel halk çok çalışacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar