Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyinden Davutoğlu açıklaması!

Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyinden Davutoğlu açıklaması!
Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi olan Ömer Vehbi Hatipoğlu sosyal medyadaki paylaşımında yeni parti çalışmalarını sürdüren Davutoğlu ve Babacan'a sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu yılın başında Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne getirdiği Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi olan Ömer Vehbi Hatipoğlu, Twitter'dan gündeme dair paylaşımda bulundu. Ömer Vehbi Hatipoğlu paylaşımında AKP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısından Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı'nın AKP'den kesin ihraç istemiyle AKP Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine değindi.

Ömer Vehbi Hatipoğlu, "Çok net olarak ifade ediyorum ki; ne Sayın Davutoğlu ne de Sayın Babacan’ın yeni parti çalışmalarının içinde ve yanında değilim. Ama onlara hakaret etmeyi, saygısızlık yapmayı da aklımın ucundan geçirmem. Küfür ve hakarete karşı çıkıyorum. Siyaset çirkinleşmesin istiyorum" ifadeleriyle Davutoğlu ve Babacan'a sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu yılın başında Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne getirdiği Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi olan Ömer Vehbi Hatipoğlu, paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine girdi.

"TÜRKİYE TEPETAKLAK BİR KAOSA SÜRÜKLENİYOR..."

Hatipoğlu, paylaşımında birtakım maddeler sıraladı. Hatipoğlu, "Siyaset yapma, siyasi faaliyetlerde bulunma her vatandaşın doğal hakkıdır. İzne tabii olmadığı gibi kimsenin ipoteği altında da değildir" derken, "Bir parti siyaset yapmak isteyen kişiye fırsat ve yer vermiyorsa, o şahsın başka bir partiye katılmasına da saygı duymak zorundadır. Benim partimden olmayan haindir demek lüksüne hiç kimse sahip değildir" dedi.

Hatipoğlu, uyarılarda da bulunarak, "Yıllardır aktif politikanın dışında olan ve hiç bir partiye üye olmayan bir düşünce adamı olarak uyarıyorum: Türkiye tepetaklak siyasi bir kaosa doğru sürükleniyor. Bu kaostan kurtuluş bölünerek değil, bütünleşerek aşılabilir" ifadelerini kullandı.

"SİYASET YAPARKEN ONDAN İCAZET ALACAK DEĞİLİM"

Ömer Vehbi Hatipoğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda ise, kardeşi Nihat Hatipoğlu ile ilgili anılmasına tepki göstererek, "Nihat Hatipoğlu Türkiye’ye mal olmuş bir ilahiyatçı ve akademisyendir. Benim gibi düşünmek zorunda değildir. Ben de siyaset yaparken ondan icazet alacak değilim" dedi.

Ömer Vehbi Hatipoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:

1-009.png2-010.png4-004.png

5.png

6-001.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar