Neymar'ın annesinin sevgilisi hakkında şok gerçek

Neymar'ın annesinin sevgilisi hakkında şok gerçek
Dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın annesi Nadine Goncalves'in sevgilisi hakkında dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın annesi Nadine Goncalves Santos, eşinden ayrıldıktan sonra Neymar'ın da arkadaşı olan 22 yaşındaki bir gençle aşk yaşamaya başlamıştı.   

52 yaşındaki Nadine Goncalves Santos, 22 yaşındaki Tiago Ramos ile ilişkisini Instagram hesabından duyurmuş, Neymar da fotoğrafı beğenerek "Çok mutlu ol anne, seni seviyorum" yorumunu yapmıştı. 

Nadine'in 2016'da boşandığı eski eşi ve Neymar'ın babası da bu fotoğrafa alkış emojisi koyarak ilişkiye tam destek vermişti.  

Ancak bugün Neymar’ın kendisinden 6 yaş küçük olan 'üvey babası'yla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Brezilyalı gazeteci Fabia Oliveira, Tiago Ramos'un Neymar'ın annesinden önce Brezilyalı aktör Carlinhos Maia ile ilişkisi olduğunu yazdı. Oliveira ayrıca Ramos'un, Eduardo Pereira isimli milyoner bir iş adamıyla ve Irinaldo Oliver isimli bir PR danışmanıyla da aşk yaşadığını öne sürdü.

"KADINLARA İLGİ DUYDUĞUNU GÖRMEDİM" 

Brezilya'nın O Dia gazetesine konuşan Irinaldo Oliver, "2017'den 2018 yılının ortasına kadar Tiago ile birlikteydim. Yeni ilişkisini görünce çok şaşırdım. Bu haberden sonra telefonlarım susmadı. Kadınlara da ilgi duyduğunu biliyordum ama daha önce hiç görmemiştim" ifadelerini kullandı. 

Bu arada Tiago Ramos'un Neymar'a hayranlığını 2017 yılında paylaştığı bir mesajla ilan ettiği ortaya çıktı. Ramos mesajında, "Sen harikasın, senin gibi bir adama hayran olmanın duygusunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Seni izliyorum ve motive oluyorum. Bir gün bu mesajı seninle okumayı, senin kardeşin olmayı ve beraber oynamayı umuyorum.

Bir gün seninle buluşacağımı biliyorum, çünkü ben hedeflerimden vazgeçmeyen biriyim. Tanrı ile kal, çok başarılı ve mutlu ol" ifadelerini kullanmış. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar