Nevşin Mengü, Yıldız Tilbe'yi tiye aldı: Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş

Nevşin Mengü, Yıldız Tilbe'yi tiye aldı: Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş
Gazeteci Nevşin Mengü, köpekler hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı dolayısıyla savcılığa ifade veren Yıldız Tilbe'ye yüklendi. Savcılığa verdiği ifade sonrası Twitter hesabından bir paylaşım yapan Tilbe, “Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor 'dedi. Bu sözleri alıntılayan Mengü ise ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

NEVŞİN MENGÜ, YILDIZ TİLBE'Yİ TİYE ALDI

Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” paylaşımı sebebiyle savcılığa ifade verdi. İfadesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tilbe, “Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe''nin bu sözlerini alıntılayan Nevşin Mengü, “anahtar kelimeleri yan yana dizmiş” yorumunda bulundu.

Yıldız Tilbe''nin ifadeleri şu şekilde:

‘’Köpekleri ortadan kaldırın dediğim için çok hakaret ettiler, sadece insan parçalayan köpekleri kaldırın dediğim için. Bu kadar hakareti hak etmediğimi düşünüyorum, bana bütün hakaret edenleri burada sevgili avukatım Handan Bakbak hanımefendiyle birlikte dava açmaya geldim, daha doğrusu dava açıldı, ifade vereceğim şimdi. Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor. Daha ne olmalı? Ben bilmiyorum daha ne olmalı. Ben kimseye hakaret etmedim. İnsan öldüren köpekleri alın dedim, bu suç ise buyurun, gidiyorum. Alsınlar beni içeri’’

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar