Nevşin Mengü: "Meral Akşener çok önemli bir çağrıda bulundu"

Nevşin Mengü: "Meral Akşener çok önemli bir çağrıda bulundu"
Gazeteci Nevşin Mengü, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in bugün FOX TV'deki çağrısını değerlendirerek "Çağrı güzel ama biliyoruz ki karşılık bulmayacak" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, Fox TV canlı yayınında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Akşener, "Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; Tüm siyasi parti liderleri, bir masada toplanmalıyız, bu masanın adı da Memleket Masası olsun. Zor bir döneme giriyoruz, bütün siyasi parti liderleri bir masa etrafında toplanalım çözüm yollarını çalışalım. Gıda erişimi ve gıda güvenli olacak bundan sonra, tarım üretimi önemli olacak. Dünya küçülecek gibi görünüyor. Böyle bir ortamda yurt dışına karşı da birlikteliğin önemli olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu

Akşener'in açıklamalarını kişisel Twitter hesabından değerlendiren gazeteci Nevşin Mengü, "Çağrı güzel ama biliyoruz ki karşılık bulmayacak" ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü'nün paylaşımı şöyle:

"Meral Akşener Fox Tv’de bir çağrıda bulundu. Zor bir döneme giriyoruz, bütün siyasi parti liderleri bir masa etrafında toplanalım çözüm yollarını çalışalım buna “memleket masası” diyelim dedi. Çağrı güzel ama biliyoruz ki karşılık bulmayacak"

nevsinmengu-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar