Nevşehir Belediye binası önünde ilginç anlar

Nevşehir Belediye binası önünde ilginç anlar
Nevşehir'de sürüden ayrılarak kente gelen 5 küçükbaş hayvan belediye binasına girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerince engellenen hayvanlar, bazı vatandaşları da kovalaması ilginç görüntüler oluşturdu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Nevşehir'e bağlı Göre beldesinde sahiplerince kırsal alanda otlatılan sürüden ayrılan koç, keçi ve üç koyun belediye binasının bulunduğu alana geldi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ENGELLEDİ

Mini sürünün, Nevşehir Belediyesi'ne girmeye çalışması güvenlik görevlilerince engellendi. Belediyenin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, alandan uzaklaştırılmaya çalışılan hayvanlar arasındaki koçun, güvenlik personeli ve belediye binasına girmeye çalışan vatandaşları kovalaması da ilginç görüntü oluşturdu.

Güvenlik görevlilerinin haber vermesinin ardından Belediye Hayvan Kasabası personellerince alınan küçükbaş hayvanlar, tespit çalışmasının ardından sahipleri Hasan Ünbulan'a teslim edildi.

Görüntüler, belediyenin sosyal medya hesaplarından "1 koyun, 1 keçi, 3 kuzu tarafından esir alınmış bulunmaktayız." sözleriyle paylaşılmasının ardından kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. (AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar