​Netflix’ten Türk yapımlarını 190 ülkeye tanıtacak yeni özellik

​Netflix’ten Türk yapımlarını 190 ülkeye tanıtacak yeni özellik
Netflix’in Türk yapımlarını 190 ülkeye tanıtacak yeni özellik getiriyor.

Netflix, kullanıma sunduğu ‘Made in Turkey’ içerikli koleksiyonu ile dünyadaki birçok üyesine ulaşarak, Türkiye’de üretilen yapımlara daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceğini duyurdu.

190 ülkedeki 167 milyonu aşkın üyesinin Türkiye'de üretilen yapımlara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması için yeni bir özelliği devreye soktu. Farklı ülkelerdeki kullanıcıların, Türkiye'de üretilen yapımlara ulaşması için netflix.com/MadeInTurkey adresini ziyaret etmesi yeterli olacak.

Koleksiyon, Netflix üyesi olmadığı halde, üyelere hangi Türk yapımlarının sunulduğunu görmek isteyen kişiler tarafından da ziyaret edilebilecek.

Diğer yandan Netflix, yerli yapımları sıkça tercih eden Türkiye'deki üyelerine yönelik de adımlar attı. Servisin web arayüzündeki navigasyon menüsüne eklenen ‘Türk dizileri' ve ‘Türk filmleri' seçenekleri sayesinde, Türkiye'deki 1.5 milyonu aşkın Netflix üyesi yerli yapımlara daha çabuk ulaşabilecek. Netflix'i akıllı televizyonları üzerinden izleyen üyeler ise kategori seçenekleri arasına eklenen ‘Türk dizileri' ve ‘Türk filmleri' seçeneklerinden faydalanabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar