Netflix Türkiye’de Eylül 2019 takvimi

Netflix Türkiye’de Eylül 2019 takvimi
Yaz aylarını geride bırakmamızın ardından Netflix, birçok yeni yapımı ile bizleri karşılıyor.

Netflix Türkiye’de Eylül 2019 ayında izleyebileceğiniz yeni yapımları bu yazımızda listeliyoruz. İşte önümüzdeki ay Türkiye’de yayınlanacak olan Netflix Eylül 2019 takvimi!

Netflix Eylül 2019 takvimi

Netflix Türkiye’de Eylül ayında birçok yapım izleyiciler ile buluşacak. Ayrıca The Simpsons’ın yaratıcıları tarafındandan tasarlanan Disenchantment dizisinin ikinci sezonu en çok beklenen yapımlar arasında yer alıyorken Eylül ayındaizleyicilerle buluşacak.

Netflix Orijinal Dizileri

Elite 2.Sezon (06/9/2019)

Sınıf arkadaşlarının ölümünün ardından bir öğrenci kayboluyor, ittifaklar değişiyor, yeni arkadaşlar geliyor ve karanlık sırların saklanması zorlaşıyor.

The Politician (27/9/2019)

Payton, çocukluğundan beri, bir gün Amerika Birleşik Devletleri başkanı olacağından emin. Ama ilk önce en tehlikeli siyasi ortam olan lisede yolunu bulmak zorunda.

Disenchantment: 2.Kısım (20/9/2019)

Enerjik Prenses Bean bir arkadaşını kurtarmak için cehennemden geçiyor, mistik kaderini öğreniyor ve babasının krallığının toparlanmasına yardım ediyor.

Ainori Love Wagon: African Journey (05/9/2019)

Love wagon gene yollarda! Yedi yabancı, Afrika kıtası boyunca yolculuğa çıkarak insanlığın kökenlerinin bulunduğu topraklarda aşkı arıyor.

The I-Land (12/9/2019)

Bu bilim kurgu macera dizisinde on insan, bir adada hafızalarını kaybetmiş hâlde uyanır ve bu dünyanın göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

Fastest Car: 2.Sezon  (20/9/2019)

Aralarında Honda, Ford, Oldsmobile ve hatta bir Mini Cooper’ın da bulunduğu modifiye edilmiş gizli hız canavarları, pahalı süper arabalarla kapışıyor.

Glitch: 3.Sezon (25/9/2019)

Yerel halktan yedi kişi açıklanamaz biçimde sapasağlam olarak mezarlarından kalkınca bir polis memuru ve doktor büyük bir gizemle karşı karşıya kalır.

The Spy  (06/9/2019)

Bu drama dizisinde, İsrail’in en seçkin casusu olan ve 1960’larda Suriye hükümetine sızmayı başaran Eli Cohen’in dudak uçuklatan gerçek hikayesi anlatılıyor.

Tiny House Nation: Volume 2 (29/9/2019)

Sunucu John Weisbarth ve uzman Zack Giffin, küçük evlerini maksimum yaratıcılık ve tarzla inşa etmek isteyen müstakbel ev sahipleriyle buluşuyor.

Jack Whitehall: Travels with My Father: 3.Sezon (06/9/2019)

Neşeli komedyen Jack Whitehall ve tutucu babası Michael, aralarındaki bağı güçlendirmek için yabancı topraklarda sıra dışı ve eğlenceli seyahatlere çıkarlar.

Skylines (27/9/2019)

Bir hip hop müzik prodüktörü, yeni anlaştığı plak şirketi sahibinin gangster kardeşi sürgünden dönüp kendi payını istediğinde organize suç dünyasının ortasında kalır.

Vis a vis: 4.Sezon (27/8/2019)

Cruz del Norte’ye yeni bir müdür gelir. Eski bir gardiyan mahkûm olarak geri döner. Zulema bir akrabasına kavuşur. Sole hayatını değiştiren haberler alır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar