Neslican Tay'ın hayatı film oluyor

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor
Sosyal medyada, bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan 20 yaşındaki Neslican Tay'ın hayatı beyazperdeye taşınıyor.

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor

Bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan 20 yaşındaki Neslican Tay, 1 yıl önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Neslican Tay'ın ölümü Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Herkese inanç, başarı ve azim duygusuyla örnek oldu.  Daha önce 3 kez yendiği kansere 4'üncü defa yakalanan Tay, geçen yıl eylül ayında hayatını kaybetmişti.

"DEMİR KADIN NESLİCAN"

Mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay'ın hayatı beyazperdeye taşınıyor. Kanserle mücadelesi sembol haline gelen ve 'Demir Kadın' lakaplı Tay'ın hayatı Ceylan Yapım, K.A Yapım ve Cns Production tarafından film yapılacak. Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş'ın üstleneceği filmin adı "Demir Kadın Neslican" olacak. Filmin çekimleri Neslican Tay'ın doğum günü olan 14 Mart'ta başlanması planlanıyor.

Tay'ı canlandırmak için başarılı oyuncu Neslihan Atagül'e de teklif götürüldü. Tay'ı canlandırması istenen ünlü oyuncunun projeye sıcak baktığı öğrenildi. Filmde birçok ünlü isim de konuk oyuncu olarak yer alacak.

hayati-film-olacak-olan-neslican-tay-i-13617885-5592-o.jpg

 

hayati-film-olacak-olan-neslican-tay-i-13617885-200-m.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar