Neler oluyor? Üst üste polis intiharları yaşandı

Neler oluyor? Üst üste polis intiharları yaşandı
Antalya'da, 15 yıllık polis memuru Hakan Acat'ın, emniyet binasının 4'üncü katında yaşamına son vermesinin ardından 2 polis daha intihar etti. Hakan Acat'ın ardından Ferdane Geçgel ve Yunus Turgut adlı iki polisin de aynı gün içinde intihar ettiği bildirildi.

Türkiye gelen 3 polisin intihar haberiyle yıkıldı. Yunus Turgut, Ferdane Geçgel ve Hakan Acat intihar etti.

Burdur’un Yeşilova İlçesi Emniyet Amirliği’nde görevli Polis Memuru Yunus Turgut evinde intihar etti. Yeşilova merkez Değirmen Mahallesi’nde 3 katlı bir evin çatı katında oturan Yeşilova İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli 3 yıllık Polis Memuru Yunus Turgut (26) dün akşam bilinmeyen bir sebeple silahla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

Ailesi ve arkadaşlarının telefonla ulaşamadığı Turgut’un cansız bedeni eve gelen arkadaşları tarafından bulundu.

polis-memeuru.jpg

Ankara'da görev yapan ve 21. dönem Arnavutköy Pomem mezunu olan Ferdane Geçgel'in de bilinmeyen bir nedenle dün gece 23.00 sularında yaşamına son verdiği öğrenildi.

screenshot-2-49.png

Antalya'da 15 yıllık polis memuru Hakan Acat, emniyet binasının 4'üncü katında, başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

fb-img-1623738839296.jpg

Silah sesini duyan mesai arkadaşları, hemen Hakan Acat’ın yanına gitti.

Kanlar içinde yerde yatan Hakan Acat için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Hakan Acat’ı ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hakan Acat, polis eskortu eşliğinde Antalya’daki özel sağlık kuruluşuna sevk edildi.

Ameliyata alınan Hakan Acat, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hakan Acat’ın cansız bedeni, adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Hakan Acat’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, yapılacak otopsinin ardından cenazesinin Burdur’un Bucak ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar