Nejat İşler'e attığı bir tweet nedeniyle 15 Temmuz soruşturması açıldı

Nejat İşler'e attığı bir tweet nedeniyle 15 Temmuz soruşturması açıldı
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle ünlü oyuncu Nejat İşler hakkında soruşturma başlatıldı.

Nejat İşler hakkında flaş soruşturma kararı

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in 15 Temmuz ile ilgili attığı tweet soruşturması konusu oldu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giden bir kişi sosyal medya paylaşımı nedeniyle İşler'i ihbar etti.

"ÖLÜYORSUN, ŞEHİT DİYORLAR"

İhbarda Nejat İşler’in, sosyal medya hesabı Twitter'dan 16 Temmuz 2016'da "Emir geliyor. Boğaziçi Köprüsü’ne gidiyorsun. Kafanı kesip vatan haini diyorlar. Emir geliyor. Doğu'ya gidiyorsun. Ölüyorsun. Şehit diyorlar" şeklinde paylaşım yaptığı ve 'Nejat İşler gibi kişilerin' halkı kışkırtmak ve ülkenin bölünmesini desteklemek amaçlı paylaşım yaptıkları öne sürüldü.

İSTANBUL'DA 'YETKİSİZLİK' KARARI VERİLDİ

Milliyet'ten Elif Altın'ın haberine göre, ihbarın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmesi üzerine savcılık İşler hakkında 'suçu ve suçluyu övme' suçundan soruşturma başlattı.

Savcılık, şüphelinin tespitine yönelik yapılan araştırma neticesinde adresinin Muğla ili Bodrum ilçesi olduğunu, soruşturma işlemlerinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yargı hudutları haricinde kaldığını belirterek dosyayı 'yetkisizlik' kararı vererek Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

TİYATRO SAHNESİNDE ÖLMEK İSTİYORUM"

Birçok dizi ve filmde rol alan Nejat İşler, 2002 yılında 'Gülbeyaz' dizisinde geniş kitlelerce tanındı. 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde oynadığı kötü karakter 'Ercüment Çözer', izleyenler tarafından o kadar ilgi gördü ki, dizinin bitmesinden 7 yıl sonra karaktere özel 'Saygı' dizisi çekildi.

41. Antalya Altın Portakal Ödülleri için 'Erkek Oyuncu' dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten Nejat İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar