Nebati’den şaşırtan Erdoğan çıkışı: Bir an bakan olduğunu unuttu!

Nebati’den şaşırtan Erdoğan çıkışı: Bir an bakan olduğunu unuttu!
Erdoğan'ın karşısına aday çıkmamasını eleştiren Nebati, bir an bakan olduğunu unutup "Bizim bir tane pehlivanımız var, geleni gideni yeniyor" dedi.

ŞAŞIRTAN ERDOĞAN ÇIKIŞI: BİR AN BAKAN OLDUĞUNU UNUTTU!

Kayseri''ye ziyarette bulunan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek''le makamında görüştü. Daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi''ne giderek Başkan Memduh Büyükkılıç''tan kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AKP Kayseri İl Başkanlığı''nı da ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP''lilere seslendi.

Nebati, Erdoğan’ı kastederek şunları söyledi:

“Bizim bir tane pehlivanımız var, geleni yeniyor, gideni yeniyor. Hatta bir ara geliyorlar silahla, tankla, tüfekle, karşıdaki rakiplere de destek verecek şekilde birtakım işler çeviriyorlar. Allem ediyorlar, kallem ediyorlar, bizim pehlivan gene yeniyor. Şimdi 2023’e çıkmış bizimki meydana, ''Nerede benim rakibim?'' diyor. Rakip yok. Merak ediyoruz, samimi olarak söylüyorum, 20 senedir kolu çok kuvvetli, geleni indiriyor. Şimdi, ''Neredesin?'' diye soruyor, cevap yok. Düşünebiliyor muzunuz, Allah muhafaza o partinin teşkilat mensubusunuz, o partinin teşkilat mensubu olarak sizin genel başkanınız kimin aday olacağına ilişkin kendi iradesini koyamıyor. Bizimki öyle değil. Bizimki ''Yürüyeceğiz.'' diyor yürüyor, bu kadar. Biz böyle şanslıyız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar