Ne yaptığında annesinden terlik yiyordu? Sümeyye Erdoğan açıkladı...

Ne yaptığında annesinden terlik yiyordu? Sümeyye Erdoğan açıkladı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Instagram üzerinden katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Instagram üzerinden katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Bi Dolu Dünya” adlı canlı yayına katılan Sümeyye Erdoğan, KADEM Kurumsal Yapılanma Uzmanı Sedanur Albayrak'ın sorularını yanıtladı. 28 Şubat 1997 sürecinde henüz 12 yaşında olan Sümeyye Erdoğan, temel eğitim hakkından mahrum kaldığını ilerleyen yıllarda ABD’ye üniversite eğitimi almaya gittiğini söyledi.

Oda TV'de yer alan habere göre anne ve babasıyla olan ilişkileri hakkında konuşan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Sağ olsun anneciğim 4 çocuk, hepimizin arasında ikişer yaş var. Yardım edecek kimse yok, bütün evin işleriyle boğuşurken ki bu dönemde hazır bez, çamaşır makinesi yok. 10 yıl boyunca elinde bez yıkamış. Bütün evi çekip çevirmiş. Fedakarlık yapan pek çok ülkemiz kadını gibi annem de sağ olsun evin düzenini o şekilde tutmaya çalışmış. Belli disiplini, kuralları olmasa bu biraz zor olurdu"  ifadelerini kullandı. 

TERLİK MESELESİNE GİRİLİYORDU? 

Mesela yemeğe, yer sofrasına hep beraber oturulurdu, annem tabağımıza ne koyduysa o mutlaka yenecek, seçme şansı yok" diyen Erdoğan, "Eğer bunu yapmazsak o dediğim terlik meselesine giriliyordu" diye konuştu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar