Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlerin tahliyesine AKP'den ilk yorum

Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlerin tahliyesine AKP'den ilk yorum
FETÖ'nün medya yapılanmasında Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın tahliye edilmesinin ardından AKP'den ilk yorum Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) Ergenekon ve Balyoz davalarında FETÖ'cüler tarafından kumpasın mimarları olarak bilinen Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın tahliyesine, Mehmet Altan'ın ise beraatine karar verildi.

Karar kamuoyunda ve sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanırken, şehit aileleri ve kumpas mağdurları da karara isyan etti.

AKP'den karara ilişkin ilk açıklaması ise Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Turan, şu ifadeleri kullandı:

"Mahkemeler ne idam kararları verdi. Millet o kararları yırtıp attı, idam edileni bağrına bastı. Diğer yandan ne beraat/tahliye kararları verildi ama millet vicdanında mahkum oldu. Biliyoruz ki, ne olursa olsun millet irfanı/vicdanı FETÖ’nün filizlenmesine asla izin vermeyecektir."

'HALİSDEMİR'İN, KANTARCI'NIN, OLÇOK'UN YÜZÜNE BAKACAK YÜZÜMÜZ OLSUN'

"Her kararımızda/söylemimizde 251 şehidimizi, 2193 kahraman gazimizi hatırlamalı, FETÖnün oluşturduğu büyük toplumsal travmayı/tahribatı unutmamalı! Yarın Ömer Halisdemir’in, Halil Kantarcı’nın, Abdullah Olçok’un ve tüm kahramanlarımızın yüzüne bakabilecek temiz bir yüzümüz olsun."

ekran-alintisi-058.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar