Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisi dava açtı

Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisi dava açtı
Naz Elmas'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılmasının ardından evlendiği Erol Özmandıracı'nın başı eski sevgilisi nafaka davasının ardından yeni bir dava daha açtı.

Eski sevgiliden dava

Yaklaşık bir yıllık beraberliğin ardından Naz Elmas ve Erol Özmandıracı, 2019 yılının sonlarına doğru hayatlarını birleştirdi. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ikiliden Özmandıracı'nın ise eski sevgilileriyle başı belaya girdi. 

Naz Elmas'ın evlendiği iş insanı Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, aleyhine uzaklaştırma kararı alıp 20 bin liralık tedbir nafakası davası açmıştı. Başbuğ'un yaptıkları bunlarla sınırlı kalmadı. 

Günaydın'ın haberine göre Başbuğ; Özmandıracı'dan olan kızıyla birlikte Maslak'ta oturduğu daireden tahliye edilmek istendiğini, bu dairenin satışa çıkarıldığını belirtip yeni bir dava daha açtı.

Merve Nur Başbuğ'un avukatı Handan Bakbak, dilekçesinde şunları ifade etti:

"Bu anne ile çocuğu mağdur edecek bir durum. Çocuk, bu eve alışmış. Okulu çok yakın. Anne, çocuğuyla ilgilendiği için asgari ücret karşılığı part-time çalışmaktadır.''

''Kira ödeyecek durumu yoktur. Onlara yeni bir ikametgah tesis edilinceye kadar oturdukları daireye ihtiyati tedbir konulmasını istiyoruz."

 Avukatın açtığı davayı kabul eden mahkeme; Özmandıracı'nın müteahhitlik firmasının yaptığı Maslak'taki dairenin, davacı Merve Nur Başbuğ ile müşterek çocuğun kullanımına tahsis etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar