Naz Elmas ve Erol Özmandıracı evlendi

Naz Elmas ve Erol Özmandıracı evlendi
36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile nikah masasına oturdu. Çiftin Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğününe ünlü isimler de katıldı.

Naz Elmas 'evet' dedi


Son olarak, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar" olmaz isimli dizide rol alan güzel oyuncu 36 yaşındaki Naz Elmas, Erol Özmandıracı ile evlendi.

nazelmas-sqty-cover.jpg

Kendisinden 16 yaş büyük olan Özmandıracı ile birlikte olan Elmas, dün akşam nikah masasına oturdu. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Arkadaşları başarılı oyuncuyu, mutlu gününde yalnız bırakmadı.

naz-elmas-gelinlik-kj1t.jpg

550 kişinin katıldığı düğün törende nikahı Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç kıydı. Çiftin şahitliğini ise Bedrettin Dalan, Abdurrahim Albayrak, Ahmet Güneştekin ve Ömer Cansever yaptı.

Görkemli bir düğünle evlenen Naz Elmas’ın düğününe katılanların arasından Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim vardı.

Spor, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı düğün töreninde Naz Elmas Vakko gelinlik, Özmandıracı ise Ferruh Karakaşlı imzalı damatlık giydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar