Nagehan Alçı’dan, Kaftancıoğlu kararı sonrası göndermeli tepkiler: Ne kadar demokrat olduğunuzu kanıtladınız...

Nagehan Alçı’dan, Kaftancıoğlu kararı sonrası göndermeli tepkiler:  Ne kadar demokrat olduğunuzu kanıtladınız...
Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu kararına tepki gösteren Gazeteci Nagehan Alçı, sosyal medyadan "Kaftancıoğlu'na yapılan hukuk cinayetidir. Bu rezaleti kabul etmiyorum" sözleriyle gösterdi” dedi.

NE KADAR DEMOKRAT OLDUĞUNUZU KANITLADINIZ...

Gazeteci Nagehan Alçı, Yargıtay''ın Canan Kaftancıoğlu kararı sonrası, "Hukuki cinayet" diyerek, duruma tepkisini gösterdi. Hem Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ''a hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''a seslendi.

Nagehan Alçı’nın paylaşımları şöyle:

“Canan Kaftancıoğlu’na bu yapılan hukuk cinayetidir. Fikirlerinden ötürü bir siyasetçiye hapis, siyasi yasak. Bu rezaleti kabul etmiyorum. Tüm muhalefet tabanı 10 gündür beni linç ediyor olsa da ben demokrat tavrımdan milim taviz vermiyorum. Tüm kalbimle Canan Hanım’ın yanındayım.”

 

“CHP’li Mansur Yavaş’a sesleniyorum.. Canan Kaftancıoğlu siyasi yasak aldı ve bu gece hapse giriyor. Bu hukuk cinayetine karşı da sessiz mi kalacaksınız Mansur Bey? Osman Kavala’ya yapılanlara 5 senedir sustunuz. Kaftancıoğlu hapse girmek üzere. Yine mi susacaksınız Sayın Yavaş?”

 

“Canan Kaftancıoğlu hapse girecek ve aynı gün çıkacak. Ama siyasi yasaklı olacak. Son derece ince bir politik hesap yapılmış. Bu arada Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ’dan hala ses yok. Bravo, ne kadar demokrat olduğunuzu kanıtlıyorsunuz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar