Naci Görür'den flaş İstanbul depremi açıklaması! 1 milyon 800 bin ton patlayıcıya eşit

Naci Görür'den flaş İstanbul depremi açıklaması! 1 milyon 800 bin ton patlayıcıya eşit
Prof. Dr. Naci Görür, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Görür, İstanbul'da yaşanacağı düşünülen depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Naci Görür'ün açıklamalarından satır başları şu şekilde:
Depremi tahmin etmek mümkün mü?
Depremde bir fay kırılınca enerjisinin bir kısmını boşaltır. Enerjisini başka bir bölgeye gönderir. Biz burada dikkatli olun diyoruz. Özellikle halk ölçeğinde değil, yerel yönetimlerin risk altına girmiş bu alandaki hazırlık çalışması yapacaklarsa bir an önce yapsınlar. Zarar azaltıcı önlemler alınsın diye söylüyoruz. 

İSTANBUL UYARISI!

İstanbul büyük deprem bekliyor dedik. 99'dan sonra Marmara'nın altındaki kabuğa enerji yükledi. Bu kabuk bu enerjiyi kaldıramaz. 21 senedir 44 santimlik bir ciddi sorun var. 7 büyüklüğünde bir deprem beklesek buna karşılık gelen bir enerji bir milyon 800 tonu aşkın patlayıcının aynı anda çıkan enerjisine denk

İSTANBUL DEPREMİNDE 7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLMA İHTİMALİ YÜZDE 64

2000'de bir yayın var bütün tarihi bir depremler incelenmiş ve saygın bir yayın kuruluşu. Bu çalışmalar sonucu 99'dan sonra İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin olma olasılığı yüzde 64'dür.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar