MYK sonrası Ömer Çelik'ten sert bildiri açıklaması

MYK sonrası Ömer Çelik'ten sert bildiri açıklaması
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, 104 amiralin bildirisiyle ilgili "MYK'miz kayıtsız ve şartsız bir şekilde bu bildiriye karşıdır" dedi.

MYK sonrası Çelik'ten sert bildiri açıklaması

AKP sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak "Zaman ayarlı bir provokasyonla karşı karşıyayız. Ses çıkmasaydı emekli askerler muhtıra vermiş olacaktı" ifadelerini kullandı.


Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"MYK'mız kayıtsız ve şartsız bir şekilde bu bildiriye karşıdıBildirinin neye hizmet ettiğini biliyoruz. Tek hizmet etmediği şey, Türkiye Cumhuriyeti'dir, Türkiye'nin demokrasisi, sivil siyasetidir. Bunun hiçbir tarafında masumiyet  yoktur. "Bildiri normal" diyenler demokratik iklimi zehirliyor

Zamanlamasındaki anormalliği herkes görüyor. Muhtıra siyaset mutasyona uğramıştır.  Ses çıkmasaydı emekli askerler muhtıra vermiş olacaktı. Zaman ayarlı bir provokasyonla karşı karşıyayız . Yaptıkları Türk Silahlı Kuvvetleri'ni istismardır. Bundan sonra kirli bir teşebbüsle anılacaklardır. Bu kadar sayıda askerin bir araya gelerek bildiri yayımlaması her demokraside anormaldir. Bunu normalleştirmeye çalışanlar zımnen buna destek vermektedir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar