Mustafa Yeneroğlu'ndan şok iddia: Sosyal medyaya yasak geliyor

Mustafa Yeneroğlu'ndan şok iddia: Sosyal medyaya yasak geliyor
AKP'den istifa etmesinin ardından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medyaya yasak çalışmasının TBMM gündemine geleceğini iddia etti.

DEVA Partisi’nin Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, KRT'de Özlem Akarsu Çelik ile Politika programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"SOSYAL MEDYAYA YASAK GELİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müdahale edemediği alanlardan rahatsız olduğunu belirten Yeneroğlu, "Onları da yasaklama noktasında talimat vermişler. Bu konuyla ilgili de sosyal medyayı kısıtlama paketleri noktasında herhalde Meclis'in gündemini önümüzdeki günlerde meşgul edecekler" açıklamasında bulundu.  

Yeneroğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Zaten burada da görüyoruz bakın. iktidar ülkeyi iyi yönetemediği gibi artık proaktif bir siyaset de ortaya koyamıyor. Bakın son günlerde dikkatle izleyin. Ortaya attıkları tüm fikirler reaksiyoner fikirlerdir. Meclis'in önümüzdeki hafta itibariyle gündemini meşgul edeceği tüm kanun teklifleri reaksiyoner kanun teklifleri. yani "muhalefeti nasıl bastırırız, muhalefeti nasıl engelleriz, Ali Babacan'ı daha fazla kitlelerin tanımasının nasıl önüne geçebiliriz" psikolojisiyle hareket ediyorlar. Bu aslında korkunç bir psikoloji"

"BÖYLE BİR SİSTEMİN İÇİNDE ÇOCUKLARIMIZIN YAŞAMASINI İSTER MİSİNİZ?"

Bir programda “AK Parti’de bulunduğum son bir yılda çocuklarımın yüzüne bakamıyordum” sözlerini hatırlatan Yeneroğlu, bunu bütün AKP’liler için geçerli olduğunu kaydederek, “AK Partili kardeşlerime soruyorum, düşünün ki mevcut keyfi yönetim biçimi başkasının eline geçti, yani Tayyip Erdoğan’ın değil de başkasının elinde, böyle bir sistemin içerisinde çocuklarınızın yaşamasını ister misiniz?” diye sordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar