Mustafa Varank'tan Ali Babacan'a olay sözler! Fren Ali ama neye...

Mustafa Varank'tan Ali Babacan'a olay sözler! Fren Ali ama neye...
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tasarruflu olduğuna ilişkin paylaşımını alıntılayarak, "Fren Ali ama neye Sanayiye olmasın sakın?" yanıtını verdi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya'da yerel bir televizyon programına konuk oldu.  

Yaptıkları tasarrufla ilgili açıklamalarda bulunan Babacan, "Bizim Hazine'de genelge yayınladık, A4 kağıtlarının önünü de arkasını da kullanacaksınız dedik. Sadece baskı yaparken kağıdın ön yüzüne baskı yapmayın, arka yüzünü de kullanın dedik. Bunun genelgesini yayınladık. Tasarruf ruhu böyle olur. Bir de şöyle kızarlardı, 'Ali para harcatmıyor' derlerdi. Fren Ali diyorlardı. Niye? İyi günlerde tasarruf edeceksiniz ki kötü günler geldiğinde harcayacak paranız olsun. 125 bin makam arabası alan israf zihniyeti ise anca duvara tosladı"  ifadelerini kullandı. 

Babacan konuşmasının ilgili bölümünü Twitter'dan paylaştı. 

Babacan'ın paylaşımını alıntılayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Busan'da Kore yemeği yiyemeyince kriz çıkaran, yurtdışında Mercedes harici araca burun kıvıran, Londra-Vaşington gezilerinde kalacağı otelin yıldız sayısıyla ilgilenen bir geçmişi olmasa bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim. Fren Ali ama neye? Sanayiye olmasın sakın?" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O PAYLAŞIM: 

varank-tweet.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar