Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli'ne olay yanıt

Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli'ne olay yanıt
Şarkıcı Mustafa Sandal'ın hayatını kaleme aldığı kitap magazin gündemine bomba gibi düşerken kitapta yer alan Defne Samyeli bölümüne ilişkin tartışma devam ediyor. Defne Samyeli'nin kitapta yazanlar için sarf ettiği "Tamamen gerçek dışı" ifadelerine Sandal'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.

Şarkıcı Mustafa Sandal özel hayatına ilişkin detaylara yer verdiği  'Beni Ağlatma' adlı kitabında Defne Samyeli ile ilgili de bir bölüm ayırdı. Samyeli ile bir süre birlikte olduğunu ancak sonrasında "Defne Samyeli’nin varlığının hayranlarının kendisine olan ilgisini azaltacağı endişesiyle onunla birlikteliğinin bittiğini" yazmıştı.

Sandal'ın kitapta yazdıklarına ilişkin açıklama yapan Samyeli kitapta kendisiyle ilgili bazı ifadeleri, "Tamamen gerçek dışı bir iddia" diyerek yalanladı. Sandal'ın yazdığı satırlara tepki gösteren Defne Samyeli şu ifadeleri kullandı:

“Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de ‘ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım bu sabah. Mustafa Sandal'ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim kendisi bu duruma netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.”

MUSTAFA SANDAL'DAN SAMYELİ'YE OLAY YANIT

Defne Samyeli’nin yaptığı bu çıkışın ardından sessizliğini 2. Sayfa programına bozan Mustafa Sandal şu ifadeleri kullandı:

“26 yıl önce annemin yanında benimle görüşmekten çekinmediği için şimdi bu konuların görüşülmesinden çekineceğini tahmin edemedim. Kitapta kendisini asla rencide etmeden yer verdim”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar