Mustafa Cengiz'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TFF'nin belirlediği Harcama Limitleri üzerinden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Cengiz, "Başkalarının anlaştığı genç çocukları, 2-3 kat daha fazla para verip, transfer edip, sonra da 'limitless' yazamazsın!" dedi.

Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama!

Galatasaray Kulübü'nün sponsorluk anlaşmasının imza töreninde Başkan Mustafa Cengiz, TFF'nin belirlediği Harcama Limitleri üzerinden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. 

Cengiz, "Başkalarının anlaştığı genç çocukları, 2-3 kat daha fazla para verip, transfer edip, sonra da 'limitless' yazamazsın!" ifadelerini kullandı.

Cengiz, Fenerbahçe'ye gönderme yaptığı bölümde şunları söyledi: 

"Başkalarının anlaştığı genç çocukları, 2-3 kat daha fazla para verip, transfer edip, sonra da 'limitless' yazamazsın!"

Ben bir sürü ceza yedim. Aziz Bey'den sonra rekor bende. Ödedim parayı, gıkım çıkmadı. Neden, ceza alacağımı biliyordum. Cezaya katlanmak da bir asalettir. Nasıl sen başkan yöneticisin, haberin yok ne limit çıkacağından. Ondan sonra yazacağım oraya sınır tanımayacağım, sen sınır tanımayan doktor musun?"

"Varsa Kasımpaşa'nın maddi hatası olur, onu düzeltin dedik. Fenerbahçe'nin taleplerini göz önüne alalım ve gelecek için düzenleyelim dedik. Ama şu an transfer dönemi açılmış. Oyun oynanırken bunu değiştirirseniz ne TFF'nin, ne konulan kuralların kıymeti kalmaz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar