Mustafa Cengiz: "Er meydanından kaçılmaz"

Mustafa Cengiz: "Er meydanından kaçılmaz"
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenecek başkanlar buluşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İstanbul Valisi'nin kendilerine telefon ettiğini ifade ederek "Er meydanından kaçılmaz, zevkle gelirim" dedi.

TSYD, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başkanlarını 26 Şubat Çarşamba günü Levent'teki TSYD Tesisleri'nde açık oturuma davet etti. TSYD'den yapılan açıklamada, "TSYD Levent Tesisleri’nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir. Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır" denildi.

"ER MEYDANINDAN KAÇILMAZ"

TSYD'nin davetiyle ilgili açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Er meydanından kaçılmaz, zevkle gelirim ama diğer kulüp başkanları uygun mu? Alternatif saatler vermek lazım. Saat ve tarih uygun olsun yeter. Sayın valimiz telefon etti. Ben kabul ettim. 4 büyük kulüp başkanı ve TFF Başkanı bir araya geleceğiz. Ben hemen evet dedim, ben kaçmam. Umarım onlar da kabul eder" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar