Muratoğlu'ndan Serdar Ortaç'a: "Her gece içmek kaç liraya patlıyor?"

Muratoğlu'ndan Serdar Ortaç'a: "Her gece içmek kaç liraya patlıyor?"
Sözcü yazarı Murat Muratoğlu bugünkü yazısında Serdar Ortaç’ın "Ekonomi daha da kötü olabilirdi. İyi ki Erdoğan var. Şükredelim" sözlerini eleştirdi.

Şarkıcı Serdar Ortaç hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine verdiği röportajda "Ülkemize katkısını nasıl göremiyorlar? Yatırımlar hayat kalitemi artırdı. Ekonomi daha da kötü olabilirdi. İyi ki Erdoğan var. Şükredelim" ifadelerini kullanmıştı. Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Ortaç’ı ‘Serdar beni neden yoruyorsun?’ başlığıyla kaleme aldığı yazısında eleştirdi.

Muratoğlu, "Ekmeğin, domatesin fiyatını bilmesinden geçtim, şerefine vur kadehi meze yapıp harca beni, karabiberim vur kadehlere hadi içelim, içelim her gece dedin mi kaç paraya patlıyor biliyor mu?” ifadelerini kullandı.

Murat Muratoğlu’nun yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“Ekmeğin, domatesin fiyatını bilmesinden geçtim, şerefine vur kadehi meze yapıp harca beni, karabiberim vur kadehlere hadi içelim, içelim her gece dedin mi kaç paraya patlıyor biliyor mu?Ne diyordu şarkılarında? “İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı. İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı.” Artık göbek deliğine 3 zeytin tanesi kaç liraya konuluyor haberi var mı?”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar