Murat Muratoğlu: "Türbülanstan çıktıysak neden halen sallanıyoruz?"

Murat Muratoğlu: "Türbülanstan çıktıysak neden halen sallanıyoruz?"
Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın "türbülanstan çıktık" sözlerini eleştirdi.

Sözcü yazarı ve Ekonomist Murat Muratoğlu, "Yiğit Bulut sahalara döndü!" başlıklı yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın TİM'in İstanbul Yenibosna'daki merkezinde yaptığı açıklamaları kaleme aldı.

Albayrak'ın "türbülanstan çıktık sözlerini" eleştiren Muratoğlu, "Türbülanstan çıktıysak neden halen sallanıyoruz? Hepimiz aynı gemide değiliz demek ki, onlar türbülanstan çıkmış biz ambulansta gidiyoruz. Bu yıl kaçıncı türbülanstan çıkışımız, ben artık sayamadım ki! Üç mü, beş mi?" ifadelerini kullandı.

İşte o yazıdan ilgili kısım şöyle:

"DOLARI OLANLARA MÜJDE"

"Demek ki 17 yıllık köpük banyosu sona erdi. Sahi ithalatı köpürten kimdi? Siz bakmayın öyle dediğinde yakında yine köpürür kendi kendine… Türkiye artık ithal etmeden büyüyebilen bir ülke değil ki! Türbülanstan çıktıysak neden halen sallanıyoruz? Hepimiz aynı gemide değiliz demek ki, onlar türbülanstan çıkmış biz ambulansta gidiyoruz. Bu yıl kaçıncı türbülanstan çıkışımız, ben artık sayamadım ki! Üç mü, beş mi? Neyse Hazine ve Maliye Bakanı gereksiz rol çalmasın. Yiğit Bulut konuşmuş, konuyu dağıtmasın. Doları olanlara müjde!

"BELLİ Kİ BİZE BİR ŞEYLER ANLATMAK İSTİYOR"

Yiğit Bey, Ali Babacan'a takılmış. Kafayı takmış; “Hafızası biraz zayıf galiba! Ben hatırlatayım! Ali Beycim, bakanlığın döneminde kaç milyar dolarlık dış borçlanma yaptın! 10 yıldan fazla! 80 milyar dolar üstü olabilir mi! En düşük!” demiş. Ayrıca FETÖ'den de dem vurmuş. Attığı tweet'lerin sonuna elma, Türk bayrağı ve kalp emojisi koymuş. Belli ki bize bir şeyler daha anlatmak istiyor. Şifreli mesajlar yolluyor. Yoksa neden liseli ergen gibi emoji koysun ki? 

"HERHALDE BELGELERİ KENDİNE SAKLAMAYACAK"

Ali Babacan sanki AKP'nin değil de başka partinin bakanıydı! Klasik “Elimde belgeler var açıklarsam yer yerinden oynar” lafları… Vay arkadaş, demek AKP neler yapmış. Yiğit Bey'in elinde belgeleri bile varmış! AKP, Yiğit Bulut'u devreye sokacak kadar sıkıştıysa demek, AKP cephesinde belli ki işler kolay kolay düzelmeyecek.  Herhalde belgeleri kendine saklamayacak, savcılığa verecek!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar