Murat Dalkılıç gönderme yaptı, Hande Erçel dinlemedi

Murat Dalkılıç gönderme yaptı, Hande Erçel dinlemedi
Güzel oyuncu Hande Erçel ve Murat Dalkılıç geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Eski sevgililer önceki akşam katıldıkları bir nikah töreninde pişti oldu. Nikah sonrası çift için şarkı söyleyen Dalkılıç, eski sevgilisine bakarak 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi. Erçel'in ise şarkının söylendiği anlarda telefonuyla ilgilendi.

Murat Dalkılıç gönderme yaptı, Hande Erçel dinlemedi

Yaklaşık iki yıl aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel-Murat Dalkılıç çifti, önceki akşam katıldıkları bir nikah töreninde pişti oldu. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ortak arkadaşları Feyza Kazaklar ve Mustafa Efe Arıcı'nın Beşiktaş'taki düğününe ayrı ayrı katılan ikili, alan içerisinde selamlaştı. Dalkılıç, geceye tek katılırken, Hande Erçel ise ablası Gamze Erçel'le törende yerini aldı.

gffg.jpg

Murat Dalkılıç, nikah töreni sonrası çift için şarkı söyledi. Şarkıcı, bir ara eski sevgilisi Hande Erçel'e bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi.

hande3.jpg

Hande Erçel'in ise şarkının söylendiği anlarda telefonuyla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. 26 yaşındaki oyuncu, ayrılık haberini şu sözlerle sosyal medya hesabından duyurmuştu: Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum.

hande-1.jpg

Murat, hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır.

tegetget.jpg

Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim. Ayrılığın ardından aynı projede rol alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı iddia ediliyor.

hande-001.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar