Muhittin Böcek'in boğazına delik açıldı

Muhittin Böcek'in boğazına delik açıldı
Korona virüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek akciğerlerindeki rahatsızlıktan dolayı yoğun bakıma alınmıştı. Böcek'in daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusunda açılan delik) uygulaması yapıldığı öğrenildi.

Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında son gelişme

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta korona virüs testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından özel bir hastanede tedaviye alındı. Durumunun kötüye gitmesi üzerine Böcek, 7 Eylül’de yoğun bakımda uyutuldu. Korona virüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Başkan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın isteği üzerine önceki gece Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Bu sevkten kısa süre önce entübeden çıkartılan Başkan Böcek’in solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandığı öğrenildi.

'HALA SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI'

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda uyutulan Muhittin Böcek’in tedavisi halen solunum cihazına bağlı bir şekilde devam ediyor. Başkan Böcek’in son sağlık durumu hakkında Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde de olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak devam etmektedir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar