Muharrem İnce'nin parti binasını tuttuğu iddia edildi

Muharrem İnce'nin parti binasını tuttuğu iddia edildi
Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'nin partileştirilmesi için Ankara Çankaya'da genel merkez binası tutulduğu ve parti çalışmalarının nihayete erdiği iddia edildi.

Muharrem İnce'nin kuracağı partiyle ilgili çarpıcı iddia

Muharrem İnce, Memleket Hareketi'ni partileştirmek için çalışmalarda sona geldiği iddia edildi. Başvurunun ne zaman yapılacağına ve İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceği hala merak konusu oldu.


CNN Türk'ün aktardığına göre; Bu sorulara yanıt aranırken Muharrem İnce'nin Ankara'da genel merkez binasını tuttuğu da konuşuluyor. Başlattığı Memleket Hareketi'ni partileştirme çalışmasında sona geldi. Muharrem İnce 1 Mart'ı işaret etti. İnce'nin Ankara'da kuracağı partinin genel merkezi binasını tuttuğu da iddia edildi. O binanın Çankaya'da bulunan bu bina olduğu konuşuluyor.

Muharrem İnce daha önce yaptığı açıklamada "22 Ocak tarihinde tüzük ve programı görüşmek için arkadaşlarımızla toplanacağız" demişti. Şimdi gözler o toplantıya ve o toplantıda kurucular kurulunun alacağı kararlara çevrilmiş durumda. İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceği de henüz netleşmedi. Ancak parti kurma başvurusunun İçişleri Bakanlığı'na teslim edilmeden önce İnce'nin CHP üyeliğinden istifa etmesi gerekiyor. O tarihinse şubat ayının ortası olduğu konuşuluyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar