Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok konuşulacak yanıt

Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok konuşulacak yanıt
CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamalara gönderme yaparak "Yakında emekli siyasetçi olacağının müjdesini vermektedir" dedi.

CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ayasofya Camisi önünde yaptığı açıklamalara göndermede bulundu.

İnce, "Ak Parti Genel Başkanının çamaşır makinesi satışlarına sığınarak yaptığı açıklamalar yakında emekli siyasetçi olacağının müjdesini vermektedir. Türkiye’nin tırmanışını göremiyoruz ama kendisinin inişi yakındır. Bu iniş gerçekleştiğinde Türkiye tırmanışa geçer." açıklamalarında bulundu.

ince-003.jpg

"YOK BİRBİRİNDEN FARKI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni parti yorumu ile ilgili de açıklamada bulunan İnce, "Bir tarafta Ak Parti’den ayrılanlara “Ümmeti bölmeyin”, CHP’den ayrılma iddialarına “en doğal hakkı” deniliyor. Diğer tarafta ise Ak Parti’den ayrılanlar demokrasi kahramanı, CHP’de rahatsız olanlar sarayın adamı. Yok birbirlerinden farkları" dedi. 

ince2-002.jpg

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Ayasofya'daki Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan’a piyasadaki hareketlilik soruldu. Erdoğan, Türkiye ekonomisini buzdolabı örneği ile anlatırken, “Buzdolabı satışlarına bakıyoruz. 2002’de 1 milyon 88 bindi. 2017 itibariyle 3 milyon 107 bin, 2019’da ise 2 milyon 486 bin adede çıktı” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca "Türkiye tırmanışta, bunu görmek istemeyenler var. Belgelerle konuşuyorum. Sadece açılan şirket sayıları 30 bin 842 ilen 2017'de 85 bin 263 adet şirket açılmış. devamlı bir artış içerisinde. İstihdam 19.6 milyon kişiydi, Şu anda 28 milyon 80 bin istihdam var. Bazı sıkıntılar yok değil. İhracat 36 milyar dolardı şu anda 180 milyar dolar. Gözü olup görmeyenler yanlış anlatmaya çalışıyor. Türkiye olarak bu kalkınma ve tırmanışımızı devam ettiriyoruz devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar