Muharrem İnce'den Bahçeli'ye askıda ekmek yanıtı

Muharrem İnce'den Bahçeli'ye askıda ekmek yanıtı
‘Bin günde Memleket Hareketi’ gezileri kapsamında Türkiye'yi dolaşan Muharrem İnce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İnce, "Desteklediği hükümet Türkiye'nin uçtuğunu söylüyor. Sayın Bahçeli ise ekmeğe muhtaç insanlar olduğunu söylüyor" dedi.

"Bin günde Memleket Hareketi" gezisindeki Gümüşhane durağında, MHP lideri Bahçeli'nin askıda ekmek uygulamasına ilişkin olarak Muharrem İnce şunları söyledi:
"Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek açıklamasını doğru buluyorum. Bu ülkede ekmeğe muhtaç çok insan var. Yaptığı iş doğrudur. Birçok belediyemizde bunu yapıyor. Ekmeksiz kalmasın insanlarımız. Fazla alabilen varsa alsın, yardımcı olalım hep birlikte. Doğru buluyorum ama Sayın Bahçeli'ye de bir hatırlatma yapmak istiyorum. Desteklediği hükümet Türkiye'nin uçtuğunu söylüyor. Sayın Bahçeli ise ekmeğe muhtaç insanlar olduğunu söylüyor. Bir karar versin. Türkiye uçuyor mu? Ekmeğe muhtaç mı? Bunun kararını verirse çok daha iyi iş olur diye düşünüyorum."
NE OLMUŞTU?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” demişti. 
MHP İstanbul İl Başkanlığı da Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ”Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Hadis-i Şerif Tüm teşkilat mensuplarımızla, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ‘Askıda Ekmek' kampanyasına iştirak ediyoruz” ifadelerini paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar