Muharrem İnce yaşadıklarını anlattı: Bu korku düzenine son vermemiz gerekiyor

Muharrem İnce yaşadıklarını anlattı: Bu korku düzenine son vermemiz gerekiyor
Haber Global'de sözü kesilerek Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine yayını terk eden Muharrem İnce, bir çağrıda bulundu.

Haber Global'de katıldığı canlı yayın programında sesi kesilerek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi programına bağlanılmasına tepki göstererek stüdyoyu terk eden CHP’li Muharrem İnce, medyanın çoğunluğunu Erdoğan'ın kontrol ettiğini ifade ederek, "Herkes korkuyor. Hâkim, savcı, medya, iş adamı korkuyor. Bu korku düzenine son vermemiz gerekiyor" dedi. 

İnce, "Herkese sesleniyorum, eğer canlı yayında konuksanız ve bekletiliyorsanız yayını terk edin, herkes terk etsin" ifadelerini kullandı. 

"EVE MİSAFİR ÇAĞIRIP KOMŞUYA GİTMEK GİBİ"

Sözcü’den Başak Kaya'nın haberine göre, İnce, "Bana yapılan şuna benziyor. Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum. Beni davet ediyorsan, beni bekletip Erdoğan'ı veremezsin. Zaten 35-40 kanalda Erdoğan var. Madem beni davet ettin, bırak o kanalda da ben konuşayım. Bu durum medya düzeninin sonucu. Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır. Herkese sesleniyorum, eğer canlı yayında konuksanız ve bekletiliyorsanız  yayını terk edin, herkes terk etsin." diye konuştu. 

"GÖZ BOYAMA YAPILIYOR"

İnce, "Programda kalsaydım özellikle şunu anlatacaktım: Almanya ekonomisi bizim beş katımız ve pandemi sürecinde 750 milyar Euro'luk paket açıkladı. Bizim de 1 trilyon liralık bir paket açıklamamız gerekirdi. Ama açıklanan 250 milyar lira. Paketin çoğunluğu da ertelemeden ibaret, yüzde 96'sı kredi zaten… Fakat göz boyama yapılıyor. Göz boyama ve kandırmaca da yalaka ve yandaş medya tarafından yapılıyor." ifadesini kullandı. 
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar