Muharrem İnce ve kurmayları Ankara'da buluştu: İki seçenek masada

Muharrem İnce ve kurmayları Ankara'da buluştu: İki seçenek masada
CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce parti kurma çalışmaları için kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. 

CHP'den istifa eden ve Memleket Hareketi'ni başlatan  Muharrem İnce, çalışmalarına devam ediyor. İnce, bugün Ankara'da parti programı ve tüzüğüne son şeklini vermek üzere toplandı. İnce ve ekibi partinin ismi, logosu, müziği ve tüzüğü ile ilgili son değerlendirmeleri yaparak karar verecek. 

muharrem-ince-ve-kurmaylari-ankarada-bulustu-iki-secenek-masada-8521-dhaphoto1-1.jpg

"İKİ SEÇENEK MASADA"


Partinin ismiyle ilgili 'Umut Partisi' ve 'Memleket Partisi' seçeneklerinin masada olduğu öğrenildi. Toplantıya, CHP'den istifa eden isimlerin de katıldığı belirtildi. Öte yandan partinin genel merkezinin de tutulduğu, binada tadilat çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 


"GERÇEK DEMOKRATİK BİR TÜZÜK OLACAK"


Muharrem İnce, toplantı için otele girişte, "Programı tartışacağız bugün. Türkiye'nin değil Avrupa'nın en çağdaş tüzüğü bizimkisi olacak. Ayrıntıları açıklayacağım önümüzdeki günlerde. Genel başkanı üyeler seçecek. Cumhurbaşkanı adayını üyeler seçecek. Kota değil fermuar yöntemi olacak. Bir kadın bir erkek olacak. 'Kota' deyip kimseyi kandırmayacağız. Gerçek demokratik bir tüzük olacak. Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar