Muharrem İnce ile Yaşar Okuyan kavgası büyüyor! "CHP'yi bölmeye kalkışmasını..."

Muharrem İnce ile Yaşar Okuyan kavgası büyüyor! "CHP'yi bölmeye kalkışmasını..."
CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, eski bakanlardan CHP'li Yaşar Okuyan'a dava açacağını duyurdu. Okuyan ise İnce'nin bu çıkışına çok sert yanıt verdi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP'li Muharrem İnce, eski bakanlardan Yaşar Okuyan'a dava açıyor. İnce'nin, Okuyan'ın "AKP’nin Ayasofya’da dini pazarlamasına kendini alet etti", "Parti kuracağına turşu kur" ifadeleri nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.

Muharrem İnce dava açacağını şöyle duyurmuştu:

“Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan'ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar'a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum.”

OKUYAN’DAN YANIT

Yaşar Okuyan ise dava açacağını duyuran İnce’ye şöyle karşılık verdi:

""Muharrem İnce beni mahkemeye verecekmiş. Çok mutlu oldum. Köyünden bile oy alamamış birisinin CHP'yi bölmeye kalkışmasını eleştirmemden bayağı rahatsız olmuş anlaşılan. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Mehmet Akif’in çok güzel bir sözü var.Büyük zannettiğniz insanları yakından tanımaya kalkışmayın memleketin gekeceğine olan ümidinizi kaybedersiniz..Elmalık köyünde seçimlerde üçte bir bile oy alamayan birilerine duyurulur"

okuyan-1.jpgokuyan-2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar