Muharrem İnce hedefini açıkladı! CHP oylarımı bölmezse...

Muharrem İnce hedefini açıkladı! CHP oylarımı bölmezse...
Memleket Hareketi'ni kurmasının ardından CHP'den istifa eden ve yaptığı açıklamalarla tartışmaların odağında olan isim Muharrem İnce'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Muharrem İnce, “CHP oylarımı bölmezse gelecek seçim iktidarım” açıklamasında bulundu.

Memleket Hareketi'ni kurmasının ardından CHP’den istifa eden Muharrem İnce, yaptığı açıklamalarla tartışmaları da beraberinde getiriyor. Muharrem İnce son olarak Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e yaptığı açıklamada ise “CHP oylarımı bölmezse gelecek seçim iktidarım” ifadesini kullandı.    Özkök yazısında, “CHP’nin oylarını bölmek ve ‘cumhur ittifakı’na hizmet etmekle eleştirildiğini' söyledim. 'Hayır bölmüyorum. Nasıl İyi Parti ile birlikte ittifak yapıyorsa, benimle de yapacaklar' dedi ve konuşmamız burada sona erdi.

"SİYAETİN YOLLARI HAYAL İLE ÖRÜLÜR"

Ancak tam telefonu kapatırken, gülerek 'Bir de şunu söyleyeyim' dedi: 'CHP oylarımı bölmezse gelecek seçimde iktidarım...' 'Bunu yazabilir miyim' dedim. 'Tabii yazabilirsin' dedi. Tabii ki şaka gibi bir laf. Gülerek söyledi, ama bu temayı kullanacağını hissettim... Bana pek inandırıcı gelmedi ama... Siyasetin yolları hayal ve ideal taşlarıyla örülür. O yol bazen insanı zafere, bazen de hezimete götürür... Herhalde İnce’nin bu sözü Hürriyet’in 1993’teki ‘Kasıma kadar İsmet abi’ manşeti gibi siyasi tarihimize geçer" ifadesini kullandı.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar