Muharrem İnce: "Asıl bölücü olan Recep Tayyip Erdoğan'dır"

Muharrem İnce: "Asıl bölücü olan Recep Tayyip Erdoğan'dır"
CHP'den cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak eleştiride bulundu. İnce, "Asıl bölücü Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

CHP 26. Dönem Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Twitter'daki kişisel hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert eleştiride bulundu.

Muharrem İnce paylaştığı videoda, "Ne zamandan beri siyasi bir aidiyet ümmetin bir parçası olarak anılır oldu? Yani AK Parti'de olanlar ümmetin bir parçası, ayrılmak isteyenler bir parçası değil. Böyle bir mantık olabilir mi? CHP'liler, İYİ Partililer, Saadet Partililer müslüman değil mi? Ümmet bütün Müslüman toplumuna verilen bir addır. Milleti bölme telaşı içindesiniz. Asıl bölücü Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

DİPLOMA ELEŞTİRİSİ

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bir diğer eleştiriyi de diploma tartışması üzerine yaptı. Erdoğan'ı doğrudan hedef alan İnce, "Üniversite diploman tartışmalı ama galiba senin imam hatip diploman da tartışmalı" sözlerini kullandı.

İşte Muharrem İnce'nin paylaşımı: 

muharrem.PNG

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar