Muharram İnce: "Dinimize hakaret edeni büyükelçi yapıyor"

Muharram İnce: "Dinimize hakaret edeni büyükelçi yapıyor"
CHP’li Muharrem İnce Egemen Bağış’ın büyükelçi olarak atanmasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, hakkındaki yolsuzluk iddiaları sonrası 2013’te bakanlık görevinden istifa eden Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine atandı.

Egemen Bağış’ın bu göreve atanması kamuoyunun tepkisini çekti.

CHP’li Muharrem İnce, hakkındaki yolsuzluk iddiaları sonrası 2013’te bakanlık görevinden istifa eden Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış’ın büyükelçi olarak atanmasına tepki gösterdi. Muharrem İnce de “Kendisine muhalefet edenleri Cumhurbaşkanı’na hakaret gerekçesiyle hapse atıyor, dinimize hakaret edenleri, dinimizle dalga geçenleri ise Büyükelçi yapıyor. Türkiye’yi bu kafa yönetiyor” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Kendisine muhalefet edenleri Cumhurbaşkanı’na hakaret gerekçesiyle hapse atıyor, dinimize hakaret edenleri, dinimizle dalga geçenleri ise Büyükelçi yapıyor. Türkiye’yi bu kafa yönetiyor.

EŞİNİN PAYLAŞIMIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Bağış’ın ismi son olarak eşi Beyhan Bağış’ın yaptığı “Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar” açıklaması ile gündeme gelmişti.

5 Eylül’de Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medya çok konuşulmuştu Beyhan Bağış, eşiyle birlikte paylaştığı fotoğrafın altında ‘Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar’ ifadelerini kullandı.

Bağış’ın paylaşımı şu şekilde: “Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar… Peyderpey gelecek merak etmeyin, çok doldum, çok yoruldum artık, insanlardan, insancıklardan… Kullanandan, kullandırtandan çok yoruldum… En çok da kendime kızdım… Naif olmanın bile sınırı olmalı… Ama neyse, iyi ki varsın birtanem, daha evvel de yazdım ya hayatın önsözündeyiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar