Muğla'da cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Muğla'da cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı
Muğla'da cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olay ilgili soruşturma başlattı.

İstismara uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Muğla'da rahatsızlandığı için götürüldüğü hastanede 38 haftalık hamile olduğu belirlenen 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı. Anne Sevgi S., kızının kendisine Selçuk. Ç'nin cinsel istismarına uğradığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

Muğla'nın Milas'ta anne Sevgi S. ve babası Doğan A.'nın boşanmalarının ardından açtıkları velayet davası sürdüğü için Fethiye'deki bir yurtta kalan 14 yaşındaki Y.S.A.'nın 2 ay önce intihar girişiminde bulunduğu, annesinin talebi üzerine Muğla il merkezindeki çocuk destek birimine sevk edildiği ve 19 Ekim'de rahatsızlanan Y.S.A.,'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. 38 haftalık hamile olduğu belirlenen Y.S.A. ertesi gün doğum yaptı. Hastane yetkilileri Y.S.A'nın durumunu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Durum Y.S.A.'nın, annesi Sevgi S'ye de haber verildi. Sevgi S., çocuğun Fethiye'de kaldığı dönemde Milas'taki bir barda çalışan erkek arkadaşı Selçuk Ç.'nin cinsel istismarına uğradığını öğrendiğini belirtip, Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olay ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar