Muğla Marmaris'te yangın söndürme uçağı, facianın eşiğinden döndü

Muğla Marmaris'te yangın söndürme uçağı, facianın eşiğinden döndü
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını 5 gündür devam ederken, söndürme çalışmalarına katılan bir yangın söndürme uçağı, facianın eşiğinden döndü.

Marmaris'te günlerdir devam eden yangınları söndürmek için canla başla mücadele ediliyor. 8 helikopter ve yangın söndürme uçaklarının yanı sıra drone ekibinin de ilk müdahalede gecikmemek adına çalışmalarda bulunduğu bölgede aksiyon filmlerini aratmayan söndürme çalışmaları esnasında zaman zaman ekipler büyük tehlikeler de yaşıyor.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan videoda, anonslara rağmen açıkta seyir halinde bulunan özel yatın, su alımı için denize iniş yapan yangın söndürme uçağına yaşattığı panik anları yer alıyor. Görüntülerde, denize inen uçakla yatın arasındaki mesafenin oldukça kısaldığı ve yattaki vatandaşların o anlarda yükselen çığlıkları yer alıyor.

ANONSLARA KULAK ASMAYAN YAT SAHİBİNE SERT TEPKİ

Çok sayıda kişinin hesaplarından paylaştığı ve yorum yağdırdığı video kısa sürede en çok izlenenler arasına girerken, anonslara kulak asmayan yat sahibi ise tepkilerin hedefi oldu. 
Kaynak: HaberGlobal

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar